Cautare

4781 de rezultate pentru "legea 112" (5.34 secunde)
Initial, acestia au fost de acord, la propunerea deputatului PSD Eugen Nicolicea, sa sara peste pauza de masa si sa dezbata legea pana seara, dar dupa patru ore de discutii inutile liberalii si democratii au cedat si au anuntat ca se retrag de la lucrari.
88 din Legea nr. ... Daca ii convinge pe consilierii locali ca e compatibila, Ileana Serban mai are de trecut peste Legea nr.
Cea mai mare suprafata care va ramane la dispozitia ADS dupa rezolvarea cererilor pe Legea nr. ... "Craiova are nevoie de 400 de hectare de la statiunile de la Banu Maracine si de la Simnic, iar legea spune ca se opreste 10% din suprafata pentru cercetare.
Membrii Comisiei juridice din Senat au stabilit ieri, la solicitarea reprezentantului PSD Doru Ioan Taracila, ca legea ANI sa fie luata in dezbaterea comisiilor reunite de drepturile omului si juridica miercurea viitoare, pentru adoptarea unui raport comun.
In legea pe care o pregatesc democratii se prevede majorarea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de pensionari, categoriile astfel vizate fiind cele ale fostilor lucratori din minerit, siderurgie, industria constructoare de masini, chimie, petrochimie etc.
Negocierile sunt plasate de social-democrati imediat dupa vacanta parlamentara si au drept obiectiv adoptarea unui pachet de legi in domeniul educatiei, care sa cuprinda Legea invatamantului preuniversitar si universitar, Legea statutului personalului didactic, Legea descentralizarii, Legea salarizarii si Legea calitatii in invatamant.
Legea nr. 215 din 23 aprilie 2001 a administratiei publice locale, Legea nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenta decizionala in administratia publica si Legea nr.
Legea nr. 215 din 23 aprilie 2001 a administratiei publice locale, Legea nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenta decizionala in administratia publica si Legea nr.
"Va solicit sa promulgati de urgenta Legea pentru modificarea si completarea Legii 10/2001 adoptata de Camera Deputatilor in data de 24 iunie a.c.
Invocand dreptatea si repararea erorilor comunismului, Silviu Dumitru a calcat in picioare legea si s-a substituit guvernului, smulgand aproape o mie de hectare din domeniul public al statului. ... Potrivit acestuia, Legea nr. ... Reprezentantul ministerului invoca apoi Legea nr.
Decizia probabil va disipa temporar tensiunile dintre Partidul Democratic al premierului Sali Berisha (foto) si Partidul Socialist, de opozitiei, care considera legea drept un complot de indepartare a rivalilor pentru viitoarele alegeri parlamentare din 28 iunie.
Functionarii care au intocmit proiectul hotararii luate ieri spun ca nu au facut altceva decat sa aplice Legea serviciilor de transport public local, pe care insa au respectat-o pe sarite, fentand Legea concurentei. ... Iata ce spune Legea nr.
Cazuri precum cel de la Simnic, statiune ce a fost decimata de fosta conducere a Prefecturii Dolj, se vor transforma automat in ani grei de puscarie.Dupa ani de cazna prin comisiile de specialitate din parlament, Legea cercetarii a fost in cele din urma publicata in Monitorul Oficial pe 30 martie, dupa ce a fost promulgata de presedintele Traian Basescu.
Seful comisiei parlamentare Udrea a declarat ca, potrivit Constitutiei, prezenta ministrilor la lucrarile comisiei parlamentare de ancheta este obligatorie atunci cand se solicita acest lucru si ca Legea raspunderii ministeriale prevede sanctionarea cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani in cazul refuzului nejustificat al unui membru al Guvernului de a prezenta Parlamentului sau comisiilor parlamentare informatiile si documentele cerute.
Pedelistii s-au miscat extrem de repede, devansand o decizie de ieri a Curtii Constitutionale care declara neconstitutionala legea prin care a fost aprobata Ordonanta nr.
Parlamentul, impulsionat de presedintele Senatului Mircea Geoana, a modificat cu rapiditate Legea raspunderii ministeriale pentru a da dreptul guvernului interimar sa poata trimite bugetul pe 2010 la Parlament, spre dezbatere si adoptare. Cu toate acestea, legea zace la Cotroceni:
Sustin Legea functionarului public asa cum a fost ea adoptata in 2005. ... Legea educatiei perevde ca directorii de scoli sa nu mai fie membri de partid. PNL a atacat la CCR legea exact pe articolul care prevede ca directorul unei scoli sa nu mai fie membru de partid.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca legea lustratiei este, in prezent, un proiect "de tip ceausist", care ar avea efecte "poate, asupra presedintelui Traian Basescu". "Legea lustratiei, astazi, este intr-adevar o lege de tip ceausist.
Marko Bela este nemultumit ca senatorii independenti au votat un amendament al PSD pe Legea pensiilor. Presedintele UDMR, Marko Bela, a criticat luni lipsa solidaritatii guvernamentale la nivelul Parlamentului, facand referire la votul UNPR in plenul Senatului pentru amendamentele PSD la Legea pensiilor.
In forma care va merge la promulgare, legea prevede obligativitatea pentru liderii de sindicat de a-si declara averile si interesele.
google-analytics.com